Zatraži Ponudu za izradu fasade

Ispunite obrazac. Na temelju podataka iz obrasca dostavit ćemo Ponudu. 

Za popunjavanje obrasca trebate manje od 2 min. Nova fasada za nekoliko klikova!

Planirate novu fasadu ali ne znate odakle krenuti?

1. korak: Izrada troškovnika

OBRATITE NAM SE ZA IZRADU TROŠKOVNIKA

Naša preporuka je; DA, trebate imati TROŠKOVNIK radova!

Obzirom da je postavljanje fasade velika investicija, sigurno ne želite neugodna iznenađenja. Zato je bitno imati stručan i točan troškovnik.

 

DEFINICIJA: Troškovnik je dokument s iscrpnim opisom svih radova složenih prema vrstama, jediničnim mjerama te količinama i cijenama.

Obratite nam se i dogovorite izradu Troškovnika. Naši inženjeri građevine u dogovoru s Vama izrađuju troškovnik prema vašim zahtjevima.

Kako bi smo izradili troškovnik izlazimo na teren (vaš objekt) te ga detaljno mjerimo i Vas savjetujemo o potrebnim radovima. Na licu mjesta predlažemo najbolja rješenja!

Cijena izrade Troškovnika zavisi od veličine objekta. Troškovnik se naplaćuje prilikom preuzimanja i investitor ga može samostalno koristiti.

Ukoliko mi izradimo Troškovnik i ako prihvatite našu Ponudu za izvođenje fasade, onda je troškovnik za Vas BESPLATAN. Cijenu izrade troškovnika umanjujemo na konačnoj Ponudi.

DA! Obratite nam telefonskim pozivom kako bi porazgovarali i saznali detalje o Vašem objektu.

Cijene fasade kreću se od 180,00 - 400,00 kn po metru kvadratnom. 
Cijena se razlikuje i zavisi od vrste fasadnog sustava koji Vi želite ili trebate.

Orijentacijsku cijenu fasade saznajte na našem KALKULATOR za FASADU

Ako imate izrađeni TROŠKOVNIK molimo Vas da nam ga dostavite na e-mail info@fasade-zagreb.com . U tom slučaju Ponudu možemo izraditi odmah!

Ako pak nemate Troškovnik, molimo Vas da ispunite Upitnik (ZATRAŽI PONUDU) na našoj stranici. Nakon što ispunite Upitnik, stupit ćemo u kontakt s Vama i započeti ćemo obradu zahtjeva. Klikni na:  ZATRAŽI PONUDU